Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-3450900-48
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

Lignavita: Your shape, Your secret ;-) 

 

Hoe slank je af?

Heel simpel. Het Lignavitaconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

De voordelen:

  • makkelijk en effectief gewichtsverlies
  • goodbye hongergevoel, hello vitaliteit!
  • behoud van spiermassa
  • tot 85% vetverbranding
  • wetenschappelijk onderbouwd
  • langdurige resultaten!

Er zijn 2 doeltreffende gebruiksmethodes:

  1. Het afslankprogramma: voor al wie overgewicht kordaat wil aanpakken.
  2. Het onderhoudsprogramma: voor al wie het gewicht op peil wil houden en als vitamine- en vezelrijke aanvulling op de dagelijkse kost.

coach_facebook-banner_01_0_480x177

Meer weten?

Maak snel een afspraak via mail info@defitness.be, bel ons op 051 25 11 05, of kom langs in ons centrum, we helpen je graag verder!

Je vindt ons ook terug op Facebook onder de groep "Lignavita De Fitness Roeselare", met alle nieuws, weetjes, recepten,...

Lignavitashop!

Ook wie niet per sé wil vermageren maar wel gezonde tussendoortjes of maaltijden wil kan in onze shop terecht! Ook mensen die geen lid zijn van "De Fitness" maar wel gezond willen eten zijn uiteraard welkom in de shop!

 

 

 

Belly Attack

Trainen met de Belly Attack® is de beste techniek op het gebied van vetverbranding. De Belly Attack® maakt gebruik van W.F.I.R. technologie. W.F.I.R. staat voor Wireless Far Infra Red. Vrij vertaald betekent het draadloze infrarood dieptewarmte. Met infrarood-dieptewarmte wordt gezorgd voor een betere afvoer van afvalstoffen, minder stijfheid, maximale stofwisseling en een betere doorbloeding, waardoor de vetverbranding enorm zal toenemen.

De combinatie van deze effecten en het gebruik ervan tijdens het sporten zorgt voor uitstekende resultaten. Met deze methode verlies je gemiddeld 2 kledingmaten in slechts 4 weken!

Bijkomend voordeel: De Belly Attack® kan gebruikt worden bij eender welke training! Tijdens het fitnessen, of tijdens je favoriete groepsles, zumba, spinning, body combat, enz, het kan allemaal!

Hoe gaan we concreet te werk? In een traject van 4 weken, train je 3 keer per week, minimaal 45 minuten. Aan het begin van het traject wordt een beginmeting gedaan en krijg je duidelijke instructies over hoe de Belly Attack® gebruikt dient te worden. Daarna ga je 4 weken aan de slag met de Belly Attack® tijdens je favoriete groepsles of fitnesstraining. Na 4 weken wordt een eindmeting gedaan waarbij je ziet hoeveel centimeter en vetpercentage je blijvend bent kwijtgeraakt. Niet alleen zal je versteld staan van de resultaten, ook je fysieke fitheid zal aanzienlijk verbeterd zijn!

Grijp dus nu je kans om gebruik te maken van deze innovatieve techniek! Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt!!! Deelnemers worden op volgorde van inschrijving ingepland, dus wacht niet te lang…

Belly Attack®, we can do it!

Email: info@defitness.be

Telefoon: 051 25 11 05

 

spinning_400x602

Of kom vrijblijvend langs voor meer informatie, we helpen je graag verder!