Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-3450900-48
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

niet alleen voor bodybuilders

Dat je van krachttraining mooi, slank en sterk wordt is alom bekend. Bij De Fitness vind je hier alles voor: oefeningen, voedingstips en trainingsschema's. Op basis van je fitness ervaring, je fitness doel en je trainingsfrequentie maken we een work-out. Na enige tijd kent je lichaam de oefeningen en veranderen we het schema om weer meer resultaat te behalen.

 

 

meer spiermassa


Je kunt al resultaten zien en merken als je drie keer per week 30 minuten spieropbouwende oefeningen doet. Doe dit in combinatie met een goede warming-up op een cardio toestel en je gaat de goede kant op. Zo word je lichaam een vetverbrandende machine.

 

 

Functional Training

Functional Training is hét revolutionaire trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen! Functional training wordt gegeven in kleine groepen van 2 tot 12 deelnemers waarbij gestimuleerd wordt om op een natuurlijke manier te bewegen.

 

 

 

TRX


De TRX Suspension Trainer is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en je lichaamsgewicht om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen en je doelen te bereiken!

 

 

 

gratis Dagpas

Maak kennis met De Fitness

> AANVRAGEN