Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-3450900-48
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

lesbeschrijvingen

HIT - Challenge
Pump
Fit Fight
Spinning
Striding

Hit-Challenge

Bij HIT - Challenge werk je in circuitvorm aan je conditie en figuur. "HIT" staat voor High Intensity Workout, dus bereid je voor op een leuke intensieve workout!

 

Pump

De Pump is een eenvoudige krachttraining op muziek (in groepsverband). De meeste oefeningen worden gedaan met een lange staaf met gewichten aan het uiteinde: een barbell. De zwaarte van de gewichten bepaal je zelf. Een beginner vangt aan met een paar kilo, terwijl een gevorderde met gemak vijftien kilo aan de barbell hangt. De training is gericht op duurkracht. Met relatief weinig gewicht herhaal je veel bewegingen. Iedere spiergroep komt tijdens een les (van ongeveer een uur) aan bod. De muziek zorgt ervoor dat je in het ritme blijft. De trainer let tijdens de les steeds op je houding.  Dat maakt de pump ook geschikt voor mensen met houdingsproblemen. Je krijgt er geen perfect bodybuilderfiguur van, maar wel een strak, stevig en gestroomlijnd lichaam.

Fit Fight

Wil je aan conditietraining doen en hou je van boksen? Na tae-bo is er sinds kort een nieuwe sport naar België overgewaaid: Fit Fight, een explosieve en dynamische workout waarbij je je conditie als het ware omhoog schopt. Bij Fit Fight gebruik je trap- en bokstechnieken tegen een cilindervormige bokszak op statief. Het is een groepsles van één uur waarbij conditietraining en ontspanning centraal staan. Het is een intervaltraining, waarbij je twee à drie minuten intensief oefeningen doet om vervolgens een rustpauze in te lassen om nadien weer enkele minuten te trainen. Je bouwt met Fit Fight een goede conditie op en leert je lichaam gecontroleerd te gebruiken. Je buik, billen, benen en bovenlichaam worden steeds strakker. je lenigheid en conditie verbeteren aanzienlijk.Ook op mentaal vlak is Fit Fight een leuke workout. Je kunt er stress door kwijtraken en meer zelfvertrouwen opbouwen.
Fit Fight is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan!

spinning

Dit programma biedt jou de training waar je zo lang naar hebt gezocht. Conditietraining, vetverbranding, intervaltraining, het is het allemaal!
Indoor Cycling is één van de meest effectieve en motiverende cardiovasculaire trainingen van deze tijd. Het is een groepstraining, geschikt voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, getrainde of minder getrainde mensen. Kortom, geschikt voor IEDEREEN die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Er is geen speciaal ritme-  of coördinatiegevoel nodig. Indoor Cycling is zo eenvoudig en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen.
Iedere deelnemer bepaalt zelf zijn of haar eigen weerstand of trapsnelheid, iedere deelnemer bepaalt zelf de intensiteit van zijn of haar training. De instructor zorgt er wel voor dat je het beste uit jezelf haalt! Goed gekozen muziek uit verschillende stijlen zorgt voor een atmosfeer waarin je je gestimuleerd voelt.
De speciale CirQels QBike is jouw perfecte trainingsfiets. Gebouwd als een fiets, aangedreven als een fiets, instelbaar als een fiets. Al bij de eerste pedaalslag voel je de trekkracht van het zware vliegwiel. Jouw benen worden vanzelf meegenomen in een prachtige en krachtige trainingsfietstocht van telkens drie kwartier tot een uur.
De Fitness garandeert dat onze instructeurs zijn opgeleid volgens de beproefde Indoor Cycling Methode die al meer dan 12 jaar actief wordt beoefend en onderwezen wordt in meer dan 80 landen. Kom snel langs en doe mee. Al na één trainingstocht begrijp je onmiddellijk waarom zoveel duizenden mensen overal ter wereld wild enthousiast zijn over Indoor Cycling. Nog nooit was trainen zo plezierig, zo effectief en zo eenvoudig... en zo stimulerend !

 

Striding

Striding is een functionele groepstraining die uitgevoerd wordt op een milieuvriendelijke, niet-gemotoriseerde loopband. Dat wil zeggen dat je geen elektriciteit nodig hebt om de loopband te doen werken, maar alleen kinetische energie, geleverd door menselijke beweging. Striding is een 50 minuten durende groepsles die een wandeling simuleert in een glooiend landschap, met variatie in tempo en stridelengte, op het tempo van de muziek, gekozen voor elk onderdeel van de les. Dit innovatieve trainingsprogramma helpt het lichaam niet alleen om een hoog aantal calorieën te verbranden in één les, striding werkt ook op de probleemzones van het lichaam zoals heupen, billen, bilspieren en kuitspieren door specifieke oefeningen tijdens de les. De bewegingen op het toestel worden zwaarder doordat de loopband in een constante helling staat. Daardoor is het niet alleen een goede uithoudingstraining, maar is er ook een toename van spiermassa.Onderzoek toont aan dat een vaste helling van 20° de beste helling is om een mooie rechtopstaande positie van het lichaam te garanderen. Door die helling wordt, in tegenstelling tot joggen op een vlakke ondergrond, de impact op de gewrichten ook beperkt, zodat knieën, heupen en rug gespaard blijven!

De lessen worden gegeven door getrainde fitnessprofessionals, allemaal experts in het opstellen van stridinglessen. Van beginners tot profatleten, iedereen kan genieten van een stridingles.

 

gratis Dagpas

Maak kennis met De Fitness

> AANVRAGEN